Plakplaten voor waterdichting op bestelling

TOPWET biedt de unieke mogelijkheid om dakafvoeren, spuwers en doorvoeren met geïntegreerde plakplaat voor waterdichting te leveren. Het
gaat met name om minder gebruikelijke materialen en atypische uitvoeringen. De afbeeldingen zijn alleen ter illustratie.

Producten met bijgeleverde plakplaat kunnen worden geleverd onder de volgende voorwaarden

  • De waterdichting wordt door de klant zelf geleverd; de kosten voor levering van het materiaal en de prijs ervan zijn niet bij de verkoopprijs inbegrepen en worden betaald door de klant.
  • De grootte van de plakplaat moet 0,5 m × 0,5 m zijn
  • Kostenopslag voor productie van plakplaten op bestelling

ECB, TPO en FPO

Het materiaal dient een max. dikte van 1,5 mm te hebben en bij voorkeur een homogene uitvoering. Wij werken met plakplaten van de merken: ExtruBit, ExtruPol, Bauder, Carlisle, Eurotec, Fatra, Firestone, Flagon, Icopal, Sika, Texsa enz.

EPDM

Folie van synthetisch rubber. Wij werken met plakplaten van de merken: Carlisle, Firestone, Pirelli, Saargummi
PE

Polyethyleen is een dampremmende folie, die hoofdzakelijk wordt gebruikt als dampscherm voor daken met een lichtgewicht constructie.

STE

Plakplaat voor aansluiting van de waterdichting (coating). De klant kan zijn eigen plakplaat leveren of gebruik maken van het aanbod van een speciale elastische plakplaat met een dubbelzijdig geïntegreerde laag voor aansluiting op de waterdichting (coating).